Extra informatie over de pil

U bent hier

De pil wordt uitgebracht onder verschillende namen (merken). Dit komt omdat de pil door verschillende fabrikanten word gemaakt. De samenstelling van hormonen verschilt een beetje tussen de anticonceptiepillen maar één ding wat ze delen is dat de pil zeer betrouwbaar is.

Een andere pil

Wil je een anderen pil? Of gewoon veranderen van anticonceptiepil? Dat is geen enkel probleem. Het kan zijn dat de pil die je nu gebruikt jouw teveel bijwerkingen geeft en dat is niet prettig.

Kijk op de pagina merken van de pil, om te zien welke pillen er zijn. Deze kun je vervolgens dan ook online bestellen. Je kan ook jouw huisarts vragen om een ander recept en vervolgens via een internetapotheek jouw recept consequent thuis laten bezorgen.

Betrouwbaarheid

Let erop dat de betrouwbaarheid van de pil kan afnemen bij maag-darmstoornissen zoals braken maar ook diarree, omdat de stoffen van de pil jouw lichaam te snel verlaten. Daarnaast verminderd de betrouwbaarheid bij andere geneesmiddelen zoals die tegen vallende ziekten en antibiotica.

Heb jij nog extra op of aanmerkingen, plaats deze dan onder deze pagina als reactie. Wij horen ze graag!

♥ Laat google weten dat "Extra informatie over de pil" een interesante pagina is!