De pil kopen

U bent hier

De pil kun je op verschillende manier krijgen. Op deze website (de-pil.com) bieden wij een overzicht van (zo goed als) alle bestaande anticonceptiepillen. Naast de informatie die je vind over de pil kun je de meeste ook direct online bestellen.

De pil kopen via internet

Kies de pil die je wilt, bestel deze op de geopende website. Vervolgens zal een arts van de betreffende website contact met jou opnemen en krijg je een vragenlijst. Deze dien je in te vullen. Aan de hand van de vragenlijst kan de arts beslissen of jij een recept voor de pil krijgt.

Wanneer de arts hiervoor kiest, krijg je dus de pil die jij hebt besteld gewoon thuis gestuurd. Lekker gemakkelijk en je hoeft niet naar jouw eigen huisarts.

De pil via apotheek en huisarts

Een andere manier is om het wel via jouw huisarts en apotheek te laten verlopen. Nadat je bij de huisarts bent geweest en een recept voor de pil hebt gekregen, kun je bij de apotheek jouw anticonceptiepil ophalen.

Let wel op dat de pil een herhaaldelijk iets is. Wanneer je dus niet via een internetapotheek jouw anticonceptiepil haalt, zul je telkens terug moeten naar de apotheek om jouw anticonceptiepil op te halen. Bestel je wel de pil via een internetapotheek, dan zal deze jouw consequent de pil toesturen. Je hoeft dus niet meer naar de apotheek en het zal ook niet meer gebeuren dat je de pil zal vergeten op te halen.

Wij raden het gebruik van een internet apotheek sterk aan. Bij een internetapotheek kun je dus gewoon terecht met het recept van jouw huisarts.

De pil zonder recept

Daarnaast zijn er anticonceptiepillen welke zonder recept besteld kunnen worden via internet, bij een internetdrogisterij. Ook deze anticonceptiepillen kun je vinden op de-pil.com.

Gebruik jij momenteel de pil? Zoja hoe koop jij deze, laat het hieronder weten in een reactie. We horen het graag!

♥ Laat google weten dat "De pil kopen" een interesante pagina is!